• Vi forventer at alle følger Virkes smittevernsregler for treningssentre:

    • Bare trene hvis du er helt symptomfri.
    • Hold avstand i samsvar med retningslinjer fra myndighetene – 1 meter ved moderat fysisk aktivitet, 2 meter ved hard fysisk aktivitet.

    • God håndhygiene – husk å vaske hendene godt med såpe og vann før, under og etter trening.
    • God apparat- og utstyrshygiene – husk å vaske/tørke av utstyr etter bruk.
    • Dusj og garderobe kan benyttes hvis avstandskrav på minst 1 meter og andre smittevernråd følges.


 

Oppdatert COVID-19 informasjon fra THT

 

Har du mottatt fler sms fra oss enn den som ble sendt ut 12.mars?

Vi er nettopp blitt gjort oppmerksom på at mange ikke har mottatt SMS utsendt 27.3 og 24.4. Til tross for at SMS per 24.4 var et forsøk på å nå de av dere som ikke mottok SMS per 27/3.

Aktuelle SMS (per 27.2 og 24.4.) informerte om at det enkelte medlem selv måtte be om å fryse sitt medlemskap for å unngå fakturering/trekk i april og mai.

Vi på THT syns det er fryktelig leit om noen av våre medlemmer ikke har mottatt disse sms’ene (eller sett info her eller på hjemmeside) og blitt fakturert og trukket via avtalegiro uten viten og vilje?
Gi oss snarest en tilbakemelding per mail kontakt@trysilhelseogtrening.no så vi får ryddet opp!

Hvis periodene er betalt bevisst skal du vite at vi jobber med å finne kompenseringsordninger for innbetalte månedsavgifter.

Jobben med å utforme kompenseringsordninger har ikke blitt enklere av at vi nå er usikre på om noen av innbetalingene har skjedd ubevisst. Vi vil komme med presiseringer omkring kompensasjon når vi kommer til gjenåpning midt juni.

Merete, Stian, Katrin og Anders