Spinningtimer

 

Gruppetimer med sykling i en flott spinningsal. Vi har 19 sykler med kombipedaler og wattmåler. Salen har storskjerm og motivasjonssystem fra Qniter. Timene ledes av motiverende instruktører der musikk og rytme skaper en helt spesiell stemning i salen. Instruktøren rettleier deg underveis i timen om hvor fort du skal sykle, om du skal stå eller sitte og om motstanden skal være tung eller lett. Spinning passer for alle som ønsker å ha det gøy og samtidig komme i form. Vi tilbyr ulike spinningtimer med ulike intensitetsnivåer.

Spinn 45:

Kondisjonstrening på sykkel med moderat intensitet. En sykkeltime som passer for alle. Vi fokuserer på intensitetsstyring, teknikk, fokus og flyt. Timen består av en kort oppvarming og en hoveddel på 2 pulstopper. Avsluttes med nedsykling og uttøying. Pulssone 1-4.

Spinn 60:

Kondisjonstrening på sykkel med moderat til høy intensitet. En sykkeltime for de med noe erfaring. Vi fokuserer på intensitetsstyring, teknikk, fokus og flyt. Timen består av 10-15 minutter med oppvarming, en hoveddel og deretter nedsykling og uttøying. Hoveddelen sitt innhold og løypeprofil vil variere. Pulssone 1-5.

Spinn 90:

Rolig langkjøring på sykkel. Det er lav intensitet og fokus på pulsstyring. Timen starer med oppvarming i 12-15 minutter, fortsetter med 3 pulstopper på ca. 20 minutter og avsluttes med nedsykling og uttøying.  Pulssone 1-2.

Spinn intervall:

En effektiv sykkeltime med høy intensitet. Timen starter med oppvarming i 12-15 minutter. Hoveddelen varer i 30-45 minutter og består av systematiske arbeids- og hvileperioder. Timen avsluttes med nedsykling og uttøying. På disse timene anbefaler vi at du har prøvd spinning før. Pulssone 1-5.

Morgenspinn:

En god start på dagen. 45 minutter effektiv trening med moderat til høy intensitet. En sykkeltime som passer for alle. Vi fokuserer på intensitetsstyring, teknikk, fokus og flyt. Timen består av 10 minutter med oppvarming, en hoveddel på ca. 30 minutter og deretter nedsykling og uttøying. Hoveddelen sitt innhold og løypeprofil vil variere. Pulssone 1-5.