Yogatimer

 

Hos oss presenteres yoga som en ikke-religiøs disiplin for personlig utvikling. Vi tilbyr ulike timer hvor instruktørene lærer deg yogaens teknikker, inkludert pust, meditasjon og trening.

Hatha Yoga:

En av de mest utbredte yoga formene. Betegnes gjerne som klassisk yoga. Dette er en fysisk yogatime hvor pust er viktig og hvor vi bruker tid på å finne de rette stillingene. Vi holder stillingen lenge. Timen består av enkel meditasjon med pranayama pusteteknikk, solhilsninger og asana stillinger. Avslutter med avspenning. Timen er godt egnet for nybegynnere.

 Yin og Yoga Nidra:

Timen kombinerer yin yoga og yoga nidra. Timen har som mål at du som deltaker skal lære deg gode avslappende teknikker. Økten starter med yin yoga, som er en langsom, passiv yogaform hvor man tøyer ut og holder stillingene lenge. Øvelsene utføres i stillhet og med fokus på tilstedeværelse. Vi avslutter timen med yoga nidra, som er en form for guidet meditasjon, hvor kroppen slapper av mens sinnet holder seg bevisst. Alle er velkommen.

Hatha og Yoga Nidra:

Timen kombinerer hatha yoga og yoga nidra. En fysisk yogatime hvor pust er viktig og hvor vi bruker tid på å finne de rette stillingene. Timen består av enkel meditasjon med pranayama pusteteknikk, solhilsninger og asana stillinger. Vi avslutter timen med yoga nidra, som er en form for guidet meditasjon, hvor kroppen slapper av mens sinnet holder seg bevisst. Alle er velkommen.